Loading...

Katso vapaat ohjaajien työpaikat Terveystalon sivuilta.

Haemme osaavia ammattilaisia erityis- ja vaativan tason lastensuojeluyksikköihimme eri puolella Suomea.

Sauma Lastensuojelu on osa Suomen Terveystalo-konsernia, joka mahdollistaa laaja-alaiset asiantuntijapalvelut yksiköiden tueksi. Sauman palveluiden tarkoitus on löytää uusia tutkittuun tietoon perustuvia toimintamalleja lastensuojelun sijaishuollon erityis- ja vaativan tason hoitoon. Sauman yksiköt yhdistävät lastensuojelun ja terveydenhuollon osaamisen saman katon alle.

Kaikkien Sauma lastensuojelun yksiköiden kuntoutusprosessi perustuvat moniammatilliseen hoidolliseen ja terapeuttiseen kasvatustyöhön yhdessä lapsen ja perheen kanssa.

Yksiköiden terapeuttinen arki muodostuu aikuisten lämpimästä läsnäolosta, vuorovaikutuksesta ja osaamisesta. Yksiköillä on johdonmukaiset yhdessä asetetut hoito- ja kasvatuslinjat, joihin edellytämme kaikkien työntekijöiden sitoutuvan. Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut ja muita työsuhde-etuja.

Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen työskentelyyn ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme ammattilaiset ovat työkavereita kannustavia tiimipelaajia, jotka suhtautuvat kehittämiseen ja muutokseen joustavasti ja rauhallisesti. Kohtelet lapsia, läheisiä sekä työkavereita lämpimästi ja kohtaat kaikki ihmisinä. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Olet tarvittaessa jämäkkä, mutta tasa-arvoinen ja lapsia osallistava. Kehität yksikön laatua työryhmän jäsenenä ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Sauma lastensuojelussa, ota yhteyttä!

info@saumalastensuojelu.fi